CIneset decorbouw bv

Over cineset

Cineset Decorbouw is een begrip in de Nederlandse film- en televisie industrie. Al bijna 25 jaar is Cineset een betrouwbare partner op het gebied van decor, stand –en interieurbouw.

Flexibel & allround
Cineset realiseert projecten van ontwerp tot en met eindmontage. We werken met een klein team waardoor we altijd flexibel kunnen inspringen op de persoonlijke wensen van onze klanten.

Afhankelijk van het project werkt Cineset vanuit haar eigen werkplaats of op locatie. Van kleine studio’s tot uitgebreide filmsets, van internationale beurzen tot lokale bedrijven. En als u wilt… ook gewoon bij u thuis.

Al bijna 25 jaar ervaring
Cineset Decorbouw is in 1988 opgericht door de gebroeders Goedemans die het bedrijf in korte tijd en met veel gedrevenheid op de kaart hebben gezet. Vanaf 2005 wordt het bedrijf met dezelfde passie voortgezet door Paul de Bruijn. Door zijn ruime ervaring heeft Cineset altijd de oplossing die bij u past.

Cineset levert maatwerk dat naadloos wordt afgestemd op uw specifieke project. Creatief, dynamisch en gebruik makend van de nieuwste technieken. Cineset staat voor hoge kwaliteit en een uitgebreide persoonlijke service. En, niet in de laatste plaats, voor een zeer goede prijs.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail of bel ons, wij staan u graag te woord!